31 Μαΐου 2013

Οι - κατά Ρεπούση - κρατικοί αξιωματούχοι (Τούρκοι και Ναζί)


Ο Ζουράρις αποκαλύπτει.
Απορία: Τι σημαίνει ιστορικός "επιστήμονας" εκτός από παπαρολόγος; Τι "επιστήμη" διακονούν οι διάφοροι παπαρολόγοι - αν όχι πράκτορες - της Ρεπούσιας παρέας.
Οποιοσδήποτε πολίτης που ξέρει γραφή και ανάγνωση, μπορεί να προσεγγίσει ιστορικές πηγές και να διομορφώσει ιστορική άποψη. Αυτό δε τον καθιστά επιστήμονα.
Τα μέσα μιλώντας διαρκώς για επιστημονική άποψη επιχειρούν να παρουσιάσουν την "κυρία" με επιστημονικό φωτοστέφανο.

Το υπουργείο «παιδείας» ο Σάκης ο ηλεκτρολόγος και ο αλβανός

Το σοκ στην Ελληνική κοινωνία από την – μέσω facebook – απαγωγή ανήλικης από εικοσάχρονο Αλβανό, οφείλεται σε ΑΓΝΟΙΑ.
Οφείλεται στην δραματική άγνοια των Ελλήνων για το τι διδάσκονται τα παιδιά τους στο σχολείο!
Σχολικό βιβλίο της Α΄ Γυμνασίου περιγράφει – αν δεν προτρέπει – σε τέτοιες σχέσεις.
Άλλωστε στα πλαίσια του πολύ-πολιτιστικού ονείρου θεωρείται φυσιολογικό το εν λόγω «παιδαγωγικό» πόνημα.
Είναι γνωστό ότι στις "προηγμένες" βορειοευρωπαϊκές χώρες οι σχέσεις αρχίζουν από τα 13-14, στον δε μουσουλμανικό κόσμο, τα κοριτσάκια από πολύ μικρή ηλικία αντιμετωπίζονται ως "σκεύη ηδονής".
Οι Έλληνες (ευτυχώς όχι όλοι) το πρωί «μαστουρώνουν» με τα πρωινάδικα και το βράδυ απολαμβάνουν οθωμανικούς έρωτες από τα τουρκοκάναλα. Έτσι εξηγείται ότι πάντα είναι έκπληκτοι από κάθε "προοδευτική" εξέλιξη.

Το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡ - CIA


30 Μαΐου 2013

Πως εξαφανίζεις ένα λαό; (η Ρεπούση ξέρει)

«Για να ξεπαστρέψεις ένα λαό, του αφαιρείς πρώτα τη μνήμη. Καταστρέφεις τα βιβλία του, τον πολιτισμό του, την ιστορία του. Και κάποιος άλλος του γράφει βιβλία, του δίνει πολιτισμό και επινοεί για λογαριασμό του άλλη ιστορία. Έπειτα, ο λαός αρχίζει σιγά σιγά να ξεχνά ποιος είναι και ποιος ήταν. Ακόμη πιο γρήγορα θα τον ξεχάσει ο κόσμος γύρω του».
Μίλαν Κούντερα : στο «Βιβλίο του γέλιου και της λήθης» 1978, με σκοπό να αφυπνίσει τους συμπατριώτες του.
ΠΗΓΗ

Τι φοβίζει "αυτούς" και τι φοβίζει "εμάς";

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια».

Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. Τόνισε επίσης την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε κάθε έκνομη συμπεριφορά.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Πανούσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ο Αλ. Αλαβάνος, και οι Απ. Κακλαμάνης, Ι. Tραγάκης, Κ. Μπούρας, Γ. Κουτρουμάνης, Π. Τατσόπουλος Αδωνις Γεωργιάδης, Ν. Κακλαμάνης.

…Και σκέφτεται ο απλός Έλληνας πολίτης :
Πόσο επικίνδυνη τελικά είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που για έναν κοινό πόλεμο εναντίον της ενώνονται ο Βορίδης με τον Παπαδημούλη και τον Τατσόπουλο (!!!)και ο Άδωνις με την Κανέλλη και όλο το κακό συναπάντημα του ΠΑΣΟΚ; (!!!)

Πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να προξενήσει στο αμόλυντο «Δημοκρατικό» πολίτευμα της χώρας μας αυτό το φασιστικό μόρφωμα όπως την αποκαλούν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «Δημοκράτες»;

Γιατί έχουν σκυλιάσει όλοι και με ανελέητη προπαγάνδα προσπαθούν να μας πείσουν για την ανάγκη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;

Τι τους φοβίζει τόσο πολύ; Ότι θα τραβήξουν τα πάνδεινα οι ταλαίπωροι αλλοδαποί από την Χρυσή Αυγή ή ότι όλοι εμείς οι αφελείς Έλληνες θα γίνουμε νοσταλγοί του Χίτλερ;

Από τι θέλουν τόσο πολύ να μας προστατέψουν οι αριστεροί και δεξιοί «σωτήρες» μας;

Μήπως…
Έχουν πανικοβληθεί γιατί ξέρουν από κρυφές δημοσκοπήσεις ότι η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει τόσο πολύ το ποσοστό της που μάλλον βγάζει Δήμαρχο σε νευραλγικές περιοχές της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων;

Μήπως…
Φοβούνται μη γίνει καμιά στραβή και βγει η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα και μετά δεν ξαναδούν τον ήλιο; (Ίσως να βλέπουν καμιά ακτίνα που θα διαπερνά τα κάγκελα)

Μήπως…
Με πρόσχημα την απειλή της Χρυσής Αυγής, θέλουν δια νόμου να αλυσοδέσουν και να φιμώσουν και να έχουν υπό συνεχή τρομοκράτηση έναν ολόκληρο λαό ;

Μήπως…
Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…
Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;
Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει « η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος.

Όχι δεν με τρομάζουν οι Χρυσαυγίτες, με τρομάζουν οι «Δημοκράτες» –Νεοταξίτες.

Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά
ΠΗΓΗ

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;

Οι φυλακές σουρωτήρι και ο ρατσισμός μάρανε τον Μέγα Ρουπακιώτη. Αλλά είπαμε όταν οι Θεοκτόνοι κυβερνούν τη χώρα τι λόγος πέφτει σε εμάς;

“Αντιρατσιστικό” με στόχο την εκκλησία

“Λαὸς δυσσεβὴς καὶ παράνομος, ἵνα τί μελετᾷ κενὰ; ἵνα τί τὴν ζωὴν τῶν ἁπάντων, θανάτῳ κατεδίκασε;” λέγεται στην εκκλησία κατά την Μ. Πέμπτη.
Θα επεμβαίνουν τα ΜΑΤ στους ναούς της χώρας προς εφαρμογήν του νέου «αντιρατσιστικού νόμου»;
Που αναφέρει: «Τιμωρεῖται μὲ φυλάκιση …… ὅποιος μὲ κάθε μέσο ἢ τρόπο, προκαλεῖ ἢ διεγείρει σὲ μίσος κατὰ προσώπων ἢ ὁμάδες προσώπων ποὺ προσδιορίζονται μὲ βάση τὴ φυλή, τὸ χρῶμα, τὴ θρησκεία, τὶς γενεαλογικὲς καταβολές, τὴν ἐθνικὴ ἢ ἐθνοτικὴ καταγωγή, ………..».
Θα συλλαμβάνονται οι ιερείς γιατί «διεγείρουν σε μίσος κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή ή την εθνοτική καταγωγή;» (εβραίους)
Αν λάβουμε υπόψη:
-Τι γίνεται σήμερα στη Συρία
- Την πρεμούρα των όπου γης εβραίων για την ψήφιση τέτοιων νόμων
Θα καταλάβουμε ότι ο Κύριος Στόχος είναι η Χριστιανική Εκκλησία και δευτερεύων στόχος είναι η χρυσή αυγή.
ΠΗΓΗ

29 Μαΐου 2013

"Ακροδεξιός" ο Πούτιν;.

Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να εργάζεται και να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους.
Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους (εννοεί τη Σαρία).
Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες. Oι μειονότητες χρειάζονται την Ρωσία και δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων.
Εμείς μαθαίνουμε καλύτερα από τις αυτοκτονίες στην Αμερική, την Αγγλία, την Ολλανδία και την Γαλλία, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως ένα έθνος.
Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των περισσοτέρων μειονοτήτων.
Όταν αυτό το αξιότιμο Νομοθετικό Σώμα σκεφτεί να δημιουργήσει νέους νόμους (να νομοθετήσει), θα πρέπει να έχει υπόψη του το εθνικό συμφέρον πρώτα παρατηρώντας (σημειώνοντας) ότι οι μειονότητες δεν είναι Ρώσοι.
Οι πολιτικοί στη Δούμα (Κοινοβούλιο) επευφήμησαν όρθιοι τον Πούτιν για πέντε λεπτά.

Κάνες: Βραβείο στη διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας

Μέσω "βραβείων" ευθεία διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας στο φεστεβάλ των Κανών. Τα "Ελληνικά" Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης στο όνομα της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας δίνουν ρεσιτάλ προπαγάνδας.
Άλλη μια ένδειξη κυριαρχίας των διεστραμμένων "εν τω κόσμω τούτο"!

Η "Ευρώπη" συμμέτοχη - συνένοχη στη σφαγή της Συρίας


Ακύρωσε το δήθεν εμπάργκο όπλων στους αντάρτες - μουσουλμάνους της Συρίας η "Ευρωπαϊκή Ένωση". Οι Ισλαμοφασίστες θα συνεχίσουν το έργο με την επίσημη παροχή όπλων από τους Ευρωπαίους. Οι Ευρωπαίοι αρνούνται να δουν τα γεγονότα στην Αγγλία, τη Γαλλία και τη Σουηδία.
Ποιοι διεστραμμένοι καθοδηγούν Ευρώπη και ΟΗΕ; Το κυνήγι των Ορθοδόξων είναι ολοφάνερο πλέον.
Οι Θεοκτόνοι θέλουν να εξαφανίσουν τα ίχνη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!
ΥΓ: Να μην ξεχνάμε ότι και ο βομβαρδισμός της Σερβίας, βομβαρδισμός των Ορθοδόξων ήταν, με την ηγεσία και απόφαση του γνωστού λόμπι που διοικεί την Αμερική και όχι μόνο.

28 Μαΐου 2013

Σφαγή ορθοδόξων στη Συρία

Σφαγή των (Χριστιανών) κατοίκων ενός ολόκληρου χωριού στη Συρία. Κατά τα άλλα η «δημοκρατική» - «μας» κυβέρνηση δια του ΟΗΕ ζητά και αυτή την αποχώρηση του Άσαντ.

27 Μαΐου 2013

Το Θαύμα της Ζωής


ΠΗΓΗ

Ξενοδοχείο η Ελλάς


Απορεί ο γελοίος που ρωτάει γιατί δεν θέλουν να φύγουν. Πόσοι Έλληνες σήμερα έχουν δωρεάν φαγητό και "ψύξη θέρμανση".
Το ξενοδοχείο άνοιξε και καλεί και άλλους πελάτες.
Ένας άλλος γελοίος που έκανε τον υπουργό τους ευχαριστούσε που μας προτίμησαν και για την "γονιμοποίηση" του πολιτισμού μας.

Οι κατά Ρεπούση ΜΗ γενοκτονίες (Ποντίων ....)

Η Ρεπούση κτύπησε και πάλι.
Πέρυσι και φέτος αποχώρησε από την βουλή όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων. Ταυτόχρονα εκλιπαρεί τους συριζέους να μην περιληφθεί στο "αντιρατσιστικό" διάταξη ποινικοποίησης της άρνησης γενοκτονιών και εγκλημάτων πολέμου που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική βουλή.
Οι γενοκτονίες που η Ρεπούση ζητά να έχει δικαίωμα να αρνείται είναι των Μικρασιατών και των Ποντίων.
Πόσο μίσος έχει το άτομο για την Ελλάδα και τους Έλληνες;
Αν βέβαια κανείς αρνηθεί την γενοκτονία των "αφεντικών" η Ρεπούση θα ζητήσει εκτέλεση.
ΠΗΓΗ

SOS Ρατσισμός

Στο Δήμο Ζωγράφου έχουν υπηρεσίες υγείας μόνο για αλλοδαπούς. Το είδαμε και αυτό.

ΠΗΓΗ

"Ανήλικοι' δολοφόνοι

Ο νεαρός επίδοξος δολοφόνος της Κέρκυρας και αυτός "ανήλικος" αφγανός. Το νομικό τμήμα του ΑΝΤΑΡ-CIA κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν αφήνει κανένα πελάτη ακάλυπτο.
Πότε θα ξυπνήσουν οι Έλληνες να πάρουν παραμάζωμα τους πράκτορες;
Αν αργούν να ξυπνήσουν οι Έλληνες ας αντιδράσουν οι οικείοι των θυμάτων σε πρώτη φάση.
ΠΗΓΗ

ΟΙ οικολόγοι "μας" υπέρ των Σκοπίων

Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους δοσίλογους.
Είναι και αυτοί του συνταγματικού τόξου του Βενιζέλου;
ΠΗΓΗ

Πετρέλαια


Ο giorgakis τι έλεγε;
περισσότερα

Το αφγανιστάν είναι εδώ, ο Δένδιας που είναι;;

Θα επισκεφτεί ο Δένδιας το θύμα, όπως αυτούς στη Μανωλάδα;
Αλλά θα μου πείτε αν αρχίσει να επισκέπτεται όλα τα θύματα (Έλληνες από αλλοδαπούς) μάλλον δεν θα του φτάνει το εικοσιτετράωρο.
Αναμένεται ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡ - CIA να οργανώσουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον αφγανό για συκοφαντική δυσφήμηση και ρατσιστική συμπεριφορά τον Ελλήνων απέναντί του που τον θύμωσαν και χτύπησε το κορίτσι.
ΠΗΓΗ

Αγάπη στη δημιουργία

Πως τα ζώα εισπράττουν την πραγματική αγάπη.

ΠΗΓΗ

Η "ευρωπαϊκή ισλαμικής άνοιξη" είναι επί θύραις

Η Σουηδία, η Γαλλία, η Αγγλία είναι πολύ κοντά μας. Το σχέδιο εφαρμόζεται πολύ γρήγορα.
ΠΗΓΗ

Οι σύγχρονοι ΝΑΖΙ προς το έγχρωμο

26 Μαΐου 2013

Η «Κόρη ενός Θεού» - περί Θαύματος

O τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης εξομολογείται το θαύμα που έζησε ο ίδιος αναφορικά με την υγεία της κορούλας του και έκανε την πίστη του ακόμη πιο δυνατή. «Για εμένα προσωπικά -και μπορώ να το πω με βεβαιότητα- είναι ευλογία όταν ο άνθρωπος βιώνει ένα θαύμα, γιατί το θαύμα είναι η πίστη μας πάνω απ' όλα» λέει ο Ηλίας Παλιουδάκης και συνεχίζει: «Καθημερινώς πιστεύω ότι ζούμε θαύματα, ασχέτως αν ο κόσμος με τα τόσα προβλήματα δεν μπορεί να τα αντιληφθεί. Δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος είναι προικισμένος περισσότερο από άλλον, νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βιώσει ένα θαύμα».

Μιλώντας ωστόσο για τη δική του περίπτωση, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια βίωσα ένα θαύμα. Οταν γεννήθηκε η κόρη μου, ήρθαν οι γιατροί και μου είπαν πως μία ώρα μετά τη γέννησή της έπαθε ανακοπή. Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, τα κατάφεραν, όμως διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα στο αίμα της και εισήχθη στην Εντατική. Οι γιατροί έλεγαν ότι το πρόβλημα στο αίμα της συναντάται σε νεογέννητα παιδιά μία στο εκατομμύριο και έδιναν ελάχιστες ελπίδες να ζήσει.

»Εναπόθεσα όλες τις ελπίδες μου στον Θεό, την ώρα που η κορούλα μου πάλευε για τη ζωή της στην Εντατική. Προσευχήθηκα για τη μικρή μου και παρακάλεσα τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν στην Εντατική να αφήσω δίπλα της μια εικονίτσα του Αγίου Εφραίμ. Είχα περάσει μια δοκιμασία με τον πατέρα μου και η οικογένειά μου είχε ζητήσει τη βοήθεια του Αγίου την περίοδο που ο πατέρας μου πάλευε με την επάρατη νόσο. Αφησα λοιπόν την εικόνα του Αγίου σε ένα μηχάνημα που υποστήριζε οργανικά την κορούλα μου και πήγα να προσευχηθώ στον Αγιο Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Προσευχήθηκα κι ενώ ήταν να δώσουμε ένα άλλο όνομα στη μικρή, την έταξα στη Παναγία».

Ο τραγουδιστής, εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, συνεχίζει τη συγκλονιστική του αφήγηση: «Οταν επέστρεψα στο νοσοκομείο, με πλησιάζει η διευθυντήρια της Εντατικής και μου λέει με τρεμάμενη φωνή:
“Κύριε Παλιουδάκη, αυτό το οποίο ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό που έγινε το βιώνουμε πρώτη φορά”. Η κόρη μου έδειχνε σημάδια βελτίωσης και εκεί που την είχαν ξεγραμμένη, άρχισε η υγεία της να βελτιώνεται.

»Ωρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, με συνεχή προσευχή η Μαρία, η κορούλα μου, ύστερα από είκοσι πέντε ημέρες στη Εντατική κέρδισε τη μάχη με τον θάνατο και την 26η ημέρα πήρε εξιτήριο. Πλέον η κόρη μου είναι υγιέστατη και κάθε μέρα μάς χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου. Ακόμη και σήμερα η περίπτωσή της και το θαύμα που ζήσαμε συζητιέται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε».

Η περίπτωση της μικρής Μαρίας ενέπνευσε τον Νίκο Τερζή να γράψει το τραγούδι «Κόρη ενός Θεού», το οποίο έγινε χρυσό πριν από λίγες μέρες. Οσο για τον δημοφιλή τραγουδιστή, συγκλονισμένος από αυτό που βίωσε, νιώθει συχνά την ανάγκη να πηγαίνει στην εκκλησία για να ψάλει. «Ξαποσταίνει η ψυχή μου. Ο πατέρας μου ήταν ψάλτης και επειδή τον χάσαμε πριν από τεσσεράμισι χρόνια, όταν βρίσκομαι κοντά στο ψαλτήρι νιώθω ότι βρίσκομαι κοντά του. Τώρα που είναι Μεγάλη Εβδομάδα είμαι στην Κρήτη και ψέλνω στον Αγιο Ραφαήλ» καταλήγει ο Ηλίας Παλιουδάκης.
ΠΗΓΗ

Αποχαιρετισμός στον Τόμας

Ράγισε καρδιές ο λόγος που εκφώνησε ο πνευματικός του Τόμας, πατήρ Βασίλειος, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης, που τελέστηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι.

Ο ιερέας, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τόσο τον 25χρονο ηθοποιό όσο και την οικογένεια του, ενώ είχε «ζήσει» τον Τόμας από μικρό, μίλησε με λόγια ψυχής, που συγκλόνισαν όσους βρέθηκαν στην εκκλησία για το «τελευταίο αντίο».
Mε «σπασμένη» φωνή και ραγισμένη καρδιά, ο πνευματικός του Τόμας είπε:

«Δεν μπορώ με την λογική να το εξηγήσω. Μόνο με την πίστη θα βρω άκρη. Τι να πω στους γονείς, της αξιοπρέπειας θαυμαστές, αυτούς τους όμορφους ανθρώπους».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε β΄ενικό στον Τόμας, συνέχισε λέγοντας:

«Πήγαινες για τη δουλειά σου, το έργο σου, και εκεί σε συνάντησε το παγερότερο και αδιαπραγμάτευτο γεγονός της ζωής. Ο θάνατος. Εγώ δεν θέλω να σε αγγίζει. Δεν θέλω να μείνει σήμερα η σκιά αυτού του γεγονότος».

Απευθυνόμενος στους γονείς του, πρόσθεσε:

«Θα μου επιτρέψουν οι γονείς που τους αγαπώ τόσο, όπως και σένα, να αναφερθώ βιαστικά και φευγαλέα μέσα στην πολυλογία των ημερών και τη φλυαρία των ανθρώπων και των πραγμάτων. Δεν σε ξέρουν καλά, λίγο σε ξέρουν. Δεν εξάντλησαν το περιθώριο ενός ανθρώπου με μερικές ανακοινώσεις και γραμμές, που γράφονταν πολλές φορές από ακατάσχετη φλυαρία για σένα. Ξέρω καλά, δυο γαλάζιες θάλασσες με κοιτούσαν πάντοτε, και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για το θεό. Και εγώ απορημένος, δεν ήξερα τι να απαντήσω. Πολλές φορές ερχόσουν στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα κάτω από τον πλάτανο, είτε στο γραφείο μου και έλεγες τους φόβους σου και τα όνειρα σου. Έδειχνες τις φωτογραφίες σου, και μαζί αποφασίζαμε ποια είναι πιο ωραία. Σήμερα, τις κρατώ όλες! Δεν πετάω καμία! Και δεν κρατώ από τις φωτογραφίες, αλλά απ΄αυτό που είσαι. Δεν θα χρησιμοποιήσω παρελθόντα χρόνο, είμαι ορθόδοξος ιερές και πιστεύω στην Ανάσταση που βιώνουμε αυτή την περίοδο!»

Και συνέχισε:

«Διαλέξαμε ένα ναό ταιριασμένο στην ομορφιά σου, στην αγάπη των ματιών σου. Δεν θα πω πολλά είναι κουρασμένοι οι άνθρωποι. Έφυγες νωρίς. Εγώ με τη λογική δεν θα ξαναμιλήσω, γιατί θα τρελαθώ. Θα μιλήσω με την πίστη. Και με αυτή θα μιλήσω στους γονείς σου, στους συγγενείς σου, στους ανθρώπους που ήρθαν σήμερα για σένα. Θα μιλήσω με μια φράση από το Πιστεύω: "Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών, και ζωή του μέλλοντος αιώνος"».

Για να καταλήξει πως «αυτός ο μέλλοντας αιώνας είναι δικός σου πλέον. Εμείς ζούμε τον παρόντα, τον ηλίθιο αιώνα. Αυτόν που δεν καταλαβαίνουμε και δεν μας καταλαβαίνει. Τον χρεοκοπημένο! Ας μάθουν οι νέοι που είναι εδώ σήμερα, πως ο Τόμας δεν ήταν μόνο αυτό που ξέρουμε, αλλά ήταν κι άλλα πολλά. Ήταν τόσο πολύ όμορφος μέσα του, όσο δεν γνωρίζετε!»
ΠΗΓΗ

25 Μαΐου 2013

Η μύγα και το λυκόσκυλο

Πιάνει μια μύγα κουβέντα με έναν σκύλο.
- Τί ράτσα είσαι εσύ;
- Λυκόσκυλο.
- Τί είναι αυτό;

- Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι;
- Αλογόμυγα.
- Ρε, κόψε τις μαλακίες!

23 Μαΐου 2013

Τι μας λέει ο ποιητής;

Αυτό είναι μέρος από τα θέματα "Νεοελληνικής Λογοτεχνίας" 2013
Ναπολέων Λαπαθιώτης
ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
Αυτό το βράδυ, η Ρηνούλα δεν κοιμήθηκε. Σαν ένας πυρετός γλυκός,
της μέλωνε τα μέλη. Όλη νύχτα, μέχρι το πρωί, το αίμα της, πρώτη φορά,
της τραγουδούσε, φανερά, τόσο ζεστά τραγούδια…Κι όταν, προς τα
χαράματα, την πήρε λίγος ύπνος, είδε πως ήταν μέσα σ΄ ένα δάσος, −ένα
μεγάλο δάσος γαλανό, μ’ ένα πλήθος άγνωστα κι αλλόκοτα λουλούδια.
Περπατούσε, λέει, μέσ’ στην πρασινάδα, σκυμμένη, και με κάποια δυσκολία,
χωρίς, όμως αυτό, να συνοδεύεται κ ι απ’ τη συνηθισμένην αγωνία, που
συνοδεύει κάποιους εφιάλτες. […]Και την ίδια τη στιγμή, χωρίς ν’ αλλάξει
τίποτε, μια μελωδία σιγανή γεννήθηκε κ ι απλώθηκε, σαν ένα κόρο1
από
γνώριμες φωνές, που, μέσα τους, ξεχώριζε γλυκιά και δυνατή, την ήμερα
παθητική και πλέρια του Σωτήρη! Κι η φωνή δυνάμωνε, δυνάμωνε, και σε
λίγο σκέπασε και σκόρπισε τις άλλες, −κι έμεινε μονάχη και κυρίαρχη,
γιομίζοντας τη γη, τον ουρανό, γιομίζοντας το νου και την καρδιά της! Κι
είχ’ ένα παράπονο βαθύ, η χιμαιρική αυτή φωνή, − κ ι έμοιαζε μ’ ένα χάδι
τρυφερό, λησμονημένο, γνώριμο, κι απόκοσμο! Κι η ψυχή της έλιωνε βαθιά,
σαν το κερί, σβήνοντας σε μια γλύκα πρωτογνώριστη, σε μια σπαραχτική,
πρωτοδοκίμαστη, και σαν απεγνωσμένη, νοσταλγία! Και καθώς ήταν έτοιμη
να σβήσει, και να λιώσει, πίστεψε πως ήταν πια φτασμένη στον παράδεισο…
Κι η Ρηνούλα ξύπνησε με μιας, σα μεθυσμένη, −και κρύβοντας το
πρόσωπο μέσ’ στο προσκέφαλό της, μην τύχει και τη νιώσουν από δίπλα,
ξέσπασε σ’ ένα σιγανό παράπονο πνιγμένο…

21 Μαΐου 2013

«Αντιρατσισμός» ίσον ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Κάποτε σε μια άλλη εποχή όταν γίνονταν συγκεντρώσεις των δημοκρατικών και αριστερών υπήρχαν οι αντισυγκεντρώσεις και οι διάφοροι βαλτοί και παρακρατικοί που δημιουργούσαν επεισόδια πάντα σε βάρος των διαδηλωτών διαλύοντας τις συγκεντρώσεις τους συχνά με άγριο ξύλο. Ήταν η εποχή της μαύρης λογοκρισίας έναντι σε κάθε τι που ήταν αντίθετο σε εν άκρως συντηρητικό και αυταρχικό σύστημα
Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρχονταν κάποια εποχή που ο φασισμός θα άλλαζε μάσκα και θα αντιστρέφονταν ενάντια σε καθετί που θα τολμούσε να υποστηρίξει πατριωτικές θέσεις, να μιλήσει υπέρ του ελληνισμού και κατά της άγρια σύγχρονης νεοταξικής λεηλασίας σε κάθε τι ελληνορθόδοξο ενώ μια στυγνή λογοκρισία κατευθυνόμενη από μια σειρά αθλίων ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, σε ένα όργιο παραπληροφόρησης θα καταπίεζε μέχρι εξόντωσης κάθε αντίθετη φωνή που θα τολμούσε να κάνει το αυτονόητο δηλαδή να περιγράψει μια κατάσταση που ζούμε καθημερινά. Μια πραγματικότητα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, αδίστακτους φανατικούς μουσουλμάνους που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή με το κατάλληλο ερέθισμα να πιούν το αίμα κάθε «άπιστου», (όρα Συρία). Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το φασιστικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που πολιτικοποιεί απόψεις και που θα ζήλευαν οι διάφοροι Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν, κλπ.
ΤΟ 65% των τροφίμων στις ελληνικές φύλακες είναι αλλοδαποί, τα μεγαλύτερα και πιο στυγνά εγκλήματα που έχουν γίνει τις τελευταίες δυο δεκαετίες έχουν γίνει από αλλοδαπούς ενώ διάφορες συμμορίες αλλοδαπών λυμαίνονται ολόκληρες περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων σε σημείο που δεν μπορεί κάνεις να κυκλοφορήσει αμέριμνος μετά από κάποια ώρα. Βεβαία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προώθηση όλου αυτού του απελπισμένου κόσμου στην χώρα μας έγινε σκόπιμα αφ’ ενός για να πλουτίσουν κάποιοι απατεώνας επιχειρηματίες με την μαύρη εργασία τους και αφ έτερου για να αλλοιωθεί όλη η σύνθεση του εγχώριου πληθυσμού έτσι ώστε να ελέγχεται καλυτέρα και να μην μπορεί να ενωθεί για να αντιδράσει σε όλη αυτή την νεοταξική θύελλα. Τώρα όποιος ομιλεί γι’ αυτά θα μπαίνει…μέσα. Έτσι έφτασαν στο έσχατο σημείο της φασιστικής τους συμπεριφοράς να θέλουν να επιβληθούν μέσω διαταγμάτων. Τύφλα νάχουν όλοι οι προηγούμενοι δικτάτορες από τους σημερινούς «δημοκρατικούς» «αριστερούς» και «προοδευτικούς» που έχουν καταξεφτυλύσει κάθε έννοια δημοκρατικότητας.
Αλλά ο φασισμός των «δημοκρατικών» δεν σταματά εδώ. Πλέον δεν κρατούν κανένα πρόσχημα και ετοιμάζονται να στείλουν στις φύλακες όποιον θα τολμήσει να προασπιστεί τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών γιατί ακριβώς θα είναι… ελληνικής καταγωγής. Ένας σκληρός ανθελληνικός ρατσισμός από τους «αντιρατσιστές» της νέας Τάξης που σιχαίνεται κάθε ιστορική αναφορά που είναι υπέρ του ελληνισμού ενώ σε κάθε ευκαιρία απαξιώνει με ευχαρίστηση κάθε ελληνορθόδοξο χριστιανικό σύμβολο. Σήμερα ο φασισμός έχει βρει τους πιο άξιους εκπροσώπους του και αυτοί είναι τα αποκαλούμενα «προοδευτικά» «δημοκρατικά» κόμματα. Δημοκρατία με διατάγματα και ελευθερία με ποινικοποίηση των ιδεών είναι το κατάντημα τους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
ΠΗΓΗ

Πατρίδα η σωτηρία μας

Έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν περιουσίες και όταν αυτές πέρασαν στην κατοχή των παιδιών τους αυτά τα εξαφάνισαν όλα.

Έτσι και ο ελληνικός λαός παρέλαβε μια πατρίδα, που του παραδόθηκε από τους παλαιότερους με αίμα, κόπο και ιδρώτα. Επειδή όμως οι νεοέλληνες δεν μάτωσαν, δεν κόπιασαν και δεν ίδρωσαν γι’ αυτήν την αφήνουν να τους την κλέψουν οι ξένοι μέσα από τα χέρια τους.

Ο νεοέλληνας για τα μόνα πράγματα που νοιάζεται είναι να μη χάσει τη δουλειά του, τη σύνταξή του, το σπίτι του, τις καταθέσεις του, τις ανέσεις του και καθόλου δεν τον
ενδιαφέρει εάν θα χάσει την πατρίδα του. Δεν μπορεί όμως ο ανόητος νεοέλληνας να κατανοήσει ότι όλα αυτά τα χάνει επειδή χάνει την πατρίδα του.

Οι επιχειρήσεις που φύγανε επειδή πήρανε χρηματοδοτήσεις και πήγαν στις βαλκανικές χώρες, ο ξένος που έρχεται και σου παίρνει την εργασία, οι ξένοι που σε διοικούν, η δημόσια περιουσία που περνάει στα χέρια των ξένων, οι ελληνικές επιχειρήσεις που κλείνουνε, τα ελληνικά κεφάλαια που εξαφανίζονται, η μετανάστευση των νέων επιστημόνων, η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, η γκετοποίηση, η ανασφάλεια, η μείωση της στρατιωτικής ισχύος της χώρας κλπ είναι απώλεια πατρίδας.

Και επειδή σιγά – σιγά χάνεται η πατρίδα μας, χάνουμε και τις δουλειές μας, τα χρήματά μας, τις συντάξεις μας, την δημόσια υγεία και τις άλλες κοινωνικές παροχές, τον δημόσιο πλούτο μας κλπ.

Είπαν οι Κύπριοι, ένα πρόσκαιρο όχι για να μη χάσουν τις καταθέσεις τους. Έπρεπε όμως να πουν ένα μόνιμο όχι για να μη χάσουν την πατρίδα τους. Χάνοντας όμως την πατρίδα τους θα τα χάσουν όλα.

Ας σκεφτούμε αυτά που είπε ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης πριν από τη μάχη του Μαραθώνα. <>.

Να σώσουμε λοιπόν την πατρίδα μας με οποιοδήποτε τίμημα και αυτή θα μας σώσει.

Οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν αποικίες. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δυνάμωσαν οικονομικά χάρη στις αποικίες τους. Εμείς χαιρόμαστε που θα γίνουμε αποικία των Κινέζων.

Έχουμε καταντήσει ένας ηλίθιος λαός, γι’ αυτό επιτρέπουμε να μας δουλεύουν και να μας επεξεργάζονται άνθρωποι που έχουν μυαλό κόκορα.

Προσπαθούν να αλλοιώσουν το έθνος με την εισβολή των λαθρομεταναστών και αν κάποιος πάει να διαμαρτυρηθεί του κάνουν μαθήματα αντιρατσισμού και αγάπης.

Αγάπη όμως χωρίς διάκριση δεν έχει αξία. Κάποιος παππούς βρήκε μια οχιά στο χωράφι του και αντί να τη σκοτώσει της είπε: «φύγε καλό μου κορίτσι». Η οχιά έφυγε και πήγε και κουλουριάστηκε κάτω από ένα δέντρο. Μετά από λίγη ώρα ο παππούς πήγε να ξαπλώσει κάτω από το δέντρο, δεν είδε την οχιά και αυτή τον δάγκωσε στο σβέρκο και πέθανε.

Μου είπε ένας βοσκός μια ιστορία για ένα λυκόσκυλο που πήρε και το μεγάλωσε από μικρό μαζί με τα τσοπανόσκυλα. Κάποια στιγμή έβρισκε κομμένα πρόβατα και δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος τα έκοβε χωρίς να τον κυνηγήσουνε τα σκυλιά. Ανακάλυψε ότι τα πρόβατα τα σκότωνε το λυκόσκυλο και επειδή τα τσοπανόσκυλα το γνωρίζανε δεν το πειράζανε.

Μήπως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα έρθει κάποιος στο σπίτι του να τον σκοτώσει, να τον κλέψει ή να βιάσει τη γυναίκα του και στο όνομα της αγάπης θα τον αφήσει να βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του;

Προσέχετε όμως γιατί καλή η αγάπη αλλά φυλάξτε και τους εαυτού σας γιατί πολλοί δεν εκτιμούν την αγάπη που τους δείχνεις και την βλέπουν ως αδυναμία. Φερόμαστε καλά στους Τούρκους στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη. Πού είναι όμως οι Έλληνες της Ίμβρου, της Τενέδου και της Πόλης; Πήγα στην Κωνσταντινούπολη και στα πρόσωπα των ελλήνων είδα ζωγραφισμένο τον φόβο. Ή έχετε την εντύπωση ότι εάν η Θράκη και κάποια νησιά του Αιγαίου περάσουν στα χέρια των Τούρκων αυτοί θα εκτιμήσουν τον τρόπο που τους φερθήκαμε; Σας πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να αφήσουν ελληνική ψυχή ούτε για δείγμα. Ξέρετε γιατί προωθείται ο μουσουλμανισμός σε όλο τον κόσμο; Γιατί κυριαρχεί ο φανατισμός. Όποιος δεν σκύβει το κεφάλι το κόβουνε. Και αυτοί θέλουν ένα νέο κόσμο που θα σκύβει το κεφάλι. Γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί με την αθρόα είσοδο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και με τη νομιμοποίηση αυτών.

Προσέχετε όμως γιατί αυτά τα θέματα λύνονται με νόμιμες διαδικασίες, μέσα από την πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση. Ας λειτουργήσουμε συλλογικά ως αντίβαρο σε ένα καράβι που έχει γύρει στο πλάι και κοντεύει να βουλιάξει. Χάρη στο αντίβαρο που έχει ήδη δημιουργηθεί έγινε μια καλύτερη φύλαξη των συνόρων. Χάρη στο αντίβαρο που έχει δημιουργηθεί έκλεισε ο δρόμος της εξουσίας στον Τσίπρα και στους εθνοδιαλυτές της αριστεράς. Και αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το αντίβαρο σήμερα ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα τραβούσαν το Σαμαρά από τη μύτη.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί σήμερα δεν βγαίνει ένας ηγέτης. Γιατί έχουμε καταντήσει ένας ασήμαντος και ανόητος λαός. Ας βρούμε την ελληνική ψυχή μας και τις αξίες μας και ξέρει ο Θεός την ώρα που θα εμφανίσει τον άνθρωπο του και τότε να είστε σίγουροι ότι αυτός με το ένα χέρι θα ξεριζώνει τα αγριόχορτα και με το άλλο χέρι θα φυτεύει τα κρίνα.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να λειτουργήσουμε συλλογικά, αυξάνοντας το αντίβαρο και η πίεση που θα ασκηθεί σε αυτούς που εξουσιάζουν ντόπιους και ξένους θα είναι μεγάλη. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

ΠΗΓΗ

20 Μαΐου 2013

Τι εστί Φασισμός ;;;


Ουδείς αμφιβάλλει για το μέλλον που επιφυλάσσουν στους διαφωνούντες τα φασιστοειδή.
Έχουν παρελθόν και προγόνους που δείχνουν το μέλλον. ΟΠΛΑ και Τασκένδη φωτίζουν το μέλλον.Έτσι πάντα καθάριζαν οι σύντροφοι με τους ενδοκομματικούς και άλλους αντιπάλους.
Κατέφτασε και ο νέος φασιστοφιλόσοφος (Σλαβόι Ζίζεκ) να υπενθυμίσει τη γραμμή.
Ο σύντροφος εκτός από φασίστας είναι και παράφρων.

19 Μαΐου 2013

Οικογενειακές δράσεις χωρίς φωτομοντάζ

Τα περί υιών και θυγατέρων διάφορων "ιδεολόγων" του κ..λου, χωρίς φωτομοντάζ.
Ληστείες σε τράπεζες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών είναι οι ασχολίες των ευγενών νέων.
ΠΗΓΗ

Ξεχασμένοι Ήρωες – Κώστας Περρίκος

«Εδώ ήταν στην κατοχή 1941-44 το αρχηγείο της ναζιστικής ΕΣΠΟ. Ανατινάχθηκε στις 20/9/1942 από την Αντιστασιακή Οργάνωνωση ΠΕΑΝ – Πανελλήνιος Ένωσης Αγωνιζομένων Νέων»
(Είναι το κείμενο σε επιγραφή στη γωνία Γλάδστωνος – Πατησίων στην Αθήνα)
Ο Κώστας Περρίκος ήταν αρχηγός αυτής της Οργάνωσης. Οι Γερμανοί τον εκτέλεσαν στις 4ης Φεβρουαρίου 1943, στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. Πριν από την εκτέλεση αφού κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων απευθύνθηκε στους παριστάμενους Γερμανούς:
«Δεν αισθάνομαι τίποτα εναντίον σας. Εσείς κάνατε το καθήκον σας. Ομοίως, έκανα κι εγώ το δικό μου. Είμαι Έλληνας αξιωματικός της Αεροπορίας - Υποσμηναγός. Σας ευχαριστώ πολύ».
Οι παριστάμενοι Γερμανοί αξιωματικοί χαιρέτισαν άπαντες στρατιωτικά. Στις 7:30 π.μ. αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς!» και δευτερόλεπτα μετά έπεφτε άπνους από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος.
περισσότερα

«Αντιρατσιστικός» νόμος: πλυντήριο ενοχών φιλοναζιστών Ευρωπαίων

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Λοιπόν, αδέρφια, ναι, είναι αλήθεια. Πολλοί εκ των εταίρων μας έχουν δρακόντειους νόμους κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Την πιο αυστηρή νομοθεσία την έχουν οι Γερμαναράδες. Στο δε Βέλγιο μπορείς να κονομήσεις μέχρι 8 χρονάκια κάθειρξη. «Τρίτη, Πέμπτη μακαρόνια, φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια και την Κυριακή έχει κρέας, τζάμπα είναι κι ο κουρέας». Ήρθε κι η κυρία Μάλστρομ, σκανδιναβικής εκτροφής υποθέτω, και μας κούνησε το δάχτυλο να εναρμονιστούμε κι άλλο με την Απόφαση Πλαίσιο 2008/913 «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου».
Ξέρετε γιατί οι βόρειοι έχουν τέτοιο νταλκά και τέτοιους νόμους; Να σας πω εγώ. Γιατί ιστορικά είναι βουτηγμένοι στις ενοχές. Γιατί ο ρατσισμός υφέρπει στις κοινωνίες τους κι ήταν κολαούζοι του Αδόλφου.
Η Γερμανία είναι η Πατρίδα του Φυλετικού Ρατσισμού. Αυτή έδωσε το εφαρμοσμένο know how, πως βάζεις στην μηχανή του κιμά Εβραίους, Έλληνες, Ρώσους, τσιγγάνους, Πολωνούς, ανάπηρους κλπ. Κι ακόμη το μάτι τους γυαλίζει.
Το Βέλγιο είναι η χώρα των Βαλλόνων και των Φλαμανδών. Όταν εισέβαλαν οι Γερμανοί είχαν φοβερές απώλειες. Τρεις από διάρροια και δυο στραμπουληγμένους αστραγάλους. Οι δυο άσπονδοι μέτοχοι του κράτους – εταιρεία, συναγωνίστηκαν ποιος θα δώσει τους περισσότερους εθελοντές στα Waffen SS για το ανατολικό μέτωπο. Ξεχώριζε όμως ο Βαλλόνος Λεόν Ντεγκρέλ, που πέθανε εξόριστος στην Ισπανία, φιλοξενούμενος του Φράνκο κι αμετανόητος. Το κόμμα του, οι Ρεξιστές, πριν τον πόλεμο είχε φτάσει στο 20%! Όταν με τις χιλιάδες άνδρες του και την στολή των SS παρήλαυνε στην βελγική πρωτεύουσα, χιλιάδες πολιτών τους έραιναν με λουλούδια.
Γι’ αυτόν είχε πει ο Αδόλφος «αν είχα έναν γιο, θα ήθελα να ήταν ο Λεόν»! Τι συγκινητικό, ε;
Οι Ολλανδοί αφού κάτι λίγοι σκέφτηκαν να υπερασπιστούν την χώρα λακκούβα μετά το ξανασκέφτηκαν καλύτερα, κουνούσαν το μαντήλι στους διερχόμενους ναζί κι ύστερα μερικές χιλιάδες στρατεύτηκαν στα SS, για να μην υστερήσουν από τις γύρω χώρες.
Η Ιστορία της κατοχικής Γαλλίας είναι μια Ιστορία μαζικού δωσιλογισμού. Στην γαλλική Μεραρχία Εθελοντών των Waffen SS «Καρλομάγνος» υπηρέτησαν στο Ανατολικό Μέτωπο συνολικά μερικές δεκάδες χιλιάδες…μόνο. Διότι οι Γερμανοί αρνήθηκαν το αίτημα οι Γάλλοι εθελοντές να πολεμήσουν με γαλλικές στολές, γάλλους αξιωματικούς και υπό γαλλική σημαία. Αλλιώς θα ήταν εκατοντάδες χιλιάδες, σε μια χώρα όπου τα φιλοναζιστικά αισθήματα υπονόμευσαν την άμυνα της χώρα το 1939-40, ο αντισημιτισμός είχε χτυπήσει ταβάνι κι ο ήρωας του Α’ ΠΠ, ο Στρατάρχης Πεταίν, έγινε νούλα των Γερμανών και πέθανε ως προδότης στη φυλακή. Αν δεν υπήρχε ο σπουδαίος Ντε Γκωλ, η Γαλλία θα έβγαινε ατιμασμένη από τον Β’ ΠΠ, σαν τροτέζα της Βουλώνης.
Η κυρία επίτροπος, αν ξέρει την Ιστορία των σκανδιναυικών χωρών, μπορεί να σας πει για την ψιλοαντίσταση της Δανίας και μετά για το «Freikorp Danmark», το «Εθελοντικό Σώμα Δανία» των SS, με το οποίο οι χιλιάδες Δανοί SS μετά ενώθηκαν με τις χιλιάδες Νορβηγούς, Σουηδούς και Φιλανδούς εθελοντές στην μεραρχία «Nordland».
Και πολέμησαν γενναιότατα όλοι αυτοί για την φυλετική θεωρία και την επικράτηση του Εθνικοσοσιαλισμού. Όταν έπεφτε το Βερολίνο, αυτοί οι ξένοι εθελοντές υπερασπίζονταν με φανατισμό τον Αδόλφο, ώσπου τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.
Χώρια βέβαια τις αμέτρητες χιλιάδες που υπηρέτησαν ένοπλα τον κατακτητή μέσα στις κατεχόμενες χώρες τους.
Έχουν λοιπόν οι εταίροι μας θάψει πολύ πράμα στην αυλή τους, όπως η γάτα ξέρετε τι και εδώ και χρόνια φτιάχνουν …νόμους.
Εμάς όμως δεν μας αφορούν οι ενοχές τους, γιατί είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα (μέχρι Ινδική, Αραβική, Αγγλική, κι Αρμενική Λεγεώνα είχαν οι Γερμανοί!), που δεν έστειλε εθελοντές στο Ανατολικό μέτωπο να φορέσουν την στολή των SS ή της Βέρμαχτ. Προσπάθησε να το κάνει η δοσιλογική ΕΣΠΟ και την αφάνισε η ΠΕΑΝ του Περρίκου ανατινάζοντας τα γραφεία τους στην Πατησίων. Για να τον συκοφαντήσει τότε το ΚΚΕ ως …προδότη, ενώ ήδη οι Γερμανοί τον είχαν ντουφεκίσει, αφού του παρουσίασαν όπλα για την γενναία στάση του. Πέραν των λίγων χιλιάδων ταγματασφαλιτών που έδρασαν μόνο στην Ελλάδα, του Πούλου που για λίγο πήγε με τους δωσίλογους του να κυνηγήσει γιουγκοσλάβους αντάρτες στην Σλοβενία, κανείς Έλληνας, πλην ενός (1), του Σεβαστιανού Φουλίδη, ορκισμένου αντικομμουνιστή και πράκτορα της Abwher από προπολεμικά, δεν πολέμησε στο Ανατολικό Μέτωπο με γερμανική ή άλλη στολή του Άξονα.
Ούτε και μπόρεσαν να στήσουν ναζιστική οργάνωση της προκοπής.
Γιατί λοιπόν τόση πρεμούρα να φορέσουμε καπέλο ένα νόμο με περίεργους όρους περί «εχθροπάθειας» και πρόκλησης «μίσους»; Όροι υποκειμενικοί, με ερμηνεία λάστιχο, που θα δημιουργήσουν εγκλήματα γνώμης.
Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες ολοκληρωτικές διατάξεις, όσο κι αν αρέσουν στον κύριο Ρουπακιώτη και κάποιους άλλους. Υπάρχει νόμος, ο 927/1979, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Διώκει αυτεπάγγελτα πράξεις ή ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά ομάδων ή ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ή θρησκεύματος.
Υπάρχει ο Ποινικός Κώδικας, όπου στην παράγραφο 3 του άρθρου 79 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπεται το ρατσιστικό κίνητρο ως επιβαρυντική περίσταση σε οποιοδήποτε έγκλημα. Χωρίς όμως «τρύπες» για υποκειμενικές ερμηνείες.
Αν ψηφιστεί ως έχει το έκτρωμα αυτό, τότε, πχ θα διώκονται οι ιερείς μας, όταν θα κηρύττουν στις εκκλησίες μας κατά των μαρτύρων του Ιεχωβά. Θα διώκονται οι Αξιωματικοί όταν θα μιλούν στους στρατιώτες τους για τον εχθρό, για τους φονιάδες, βιαστές, λεηλάτες και καταπατητές της Κύπρου. Θα διώκεται όποιος θα επισημαίνει τον αναχρονισμό και την βαρβαρότητα του Ισλάμ. Του Ισλάμ της βίας κατά των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, του Ισλάμ της κλειτοριδεκτομής, των απαγχονισμών και της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Συρίας.
Θα διώκεται η μισή Αριστερά για τον εγκωμιασμό των κομμουνιστικών καθεστώτων κι η Ρεπούση για το περί «συνωστισμού» πόνημα της και την αποχώρηση της στην ενός λεπτού σιγή στη Βουλή, για την Μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Αν ο στόχος κάποιων είναι να εξουδετερώσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής με τέτοια κατασταλτικά μέτρα, που θα διώκουν πεποιθήσεις και γνώμες, γιατί τα αληθινά ρατσιστικά εγκλήματα ήδη διώκονται, τότε πρόκειται περί ανοησίας που θα την γιγαντώσει.
Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, η απέλαση των παρανόμων και η γρήγορη απόδοση πολιτικού ασύλου, στους λίγους που το δικαιούνται, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων. Η απάντηση είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι, ασφαλή σπίτια. Το κράτος δικαίου και η πατριωτική πολιτική.
Η Απόφαση Πλαίσιο θέτει τους στόχους, δεν σε υποχρεώνει στο πως θα τους πετύχεις. Κι εμείς έχουμε ήδη υπερεπάρκεια νόμων και για τον ρατσισμό. Δεν μας αφορούν οι ενοχές των βόρειων ευρωπαίων. Δεν αφορούν τα εθνικά συμφέροντα οι ιδεοληψίες της όποιας αριστεράς, που προσπαθεί ως σημαιοφόρος της πολιτικής ορθότητας να επιβάλλει διατάξεις ολοκληρωτικού χαρακτήρα.
Αντίκεινται στο πολιτικό DNA της Κεντροδεξιάς, αντίκεινται στην δημοκρατία.
Τί χρειαζόταν αυτή η πρωτοβουλία και ποιοι την είχαν, όταν ο Πρωθυπουργός εργάζεται είκοσι ώρες το 24ωρο, όταν δίνει αγώνα να προσελκύσει επενδύσεις και να αντιμετωπίσει την ανεργία; Ποιους βοηθάει αυτή η αντιπαράθεση; Αποδυναμώνει την Κεντροδεξιά, συσπειρώνει την Αριστερά και ηρωοποιεί την Χρυσή Αυγή. Είναι λοιπόν χρέος των βουλευτών της ΝΔ αλλά και κάθε εχέφρονα πατριώτη βουλευτή ή μη, να μην επιτρέψει αυτό το παιχνίδι σε βάρος της παράταξης, της δημοκρατίας και της χώρας. Όποιου του αρέσει να πλάθει παράξενες λέξεις, όπως «εχθροπάθεια», ας πάει να παίξει επιτραπέζιο παιχνίδι ή τίποτε άλλο με τους κολλητούς του…
ΠΗΓΗ

14 Μαΐου 2013

Λουτράκι - παράδοση (Κυριακή του Θωμά)

Η αλήθεια ενός μαθητή

Το κείμενο ενός 16χρονου αριστούχου μαθητή της πρώτης Λυκείου, του Κωνσταντίνου Μανίκα από τη Δραπετσώνα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχοντας προκαλέσει ήδη πλήθος συζητήσεων…
Το παραθέτουμε αυτούσιο:
«Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10 Λύκειο Δραπετσώνας…
Αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, θέλοντας να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου για το θράσος και την υποκρισία και αυτών που μας κυβερνούν καθώς και όλων αυτών των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τους βοηθάνε για να επιβάλλουν τα άνομα και ανήθικα σχέδια τους σε βάρος των μαθητών και της νέας γενιάς.
Αφορμή είναι η απεργία των καθηγητών μου, μέσα στην εξεταστική περίοδο και τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και δημοσιογράφων για το μέλλον μου,που «κινδυνεύει» απ αυτήν.
Τι λέτε;;;;; Τι μέλλον έχω , -εξαιτίας σας – κι από ποιους πραγματικά κινδυνεύει;;;;
Ας δούμε πρώτα, ποιος διαμόρφωσε το μέλλον και την ζωή όλων, από παλιά.
- Ποιος έφτιαξε το μέλλον του παππού μου και το έντυσε με τα αποφόρια της ΟΥΝΤΡΑ, στέλνοντας τον μετανάστη στη Γερμανία;
- Ποιος κακοδιαχειρίστηκε και κατάκλεψε αυτόν τον τόπο;
- Ποιος ανάγκασε την μητέρα μου να δουλεύει απ το πρωί ως το βράδυ για 530 ευρώ, που αφού πληρώσει λογαριασμούς και φαγητό , δεν περισσεύουν –όχι για να μου πάρει παπούτσια- αλλά ούτε ένα βιβλίο που θέλω απ τον πάγκο του παζαριού;;;;;
- Ποιος μείωσε στο μισό τον μισθό του πατέρα μου;
- Ποιος τον συκοφάντησε ,τον απείλησε με επιστράτευση , απόλυση -αυτόν και όλους τους συναδέλφους του στις μεταφορές- όταν κατέβηκαν σε απεργίες μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να ζήσουν με αξιοπρέπεια;
- Ποιος θέλει να κλείσει την σχολή που διάλεξε ο αδερφός μου για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, στο Πανεπιστήμιο;
- Ποιος μου έδωσε φωτοτυπίες αντί για βιβλία;
- Ποιος με άφησε να παγώνω χωρίς θέρμανση στην τάξη μου;
- Ποιος φταίει που μαθητές λιποθυμάνε απ την πείνα;
- Ποιος άφησε τόσους άνεργους;
- Ποιος οδήγησε 4.000 ανθρώπους στην αυτοκτονία;
- Ποιος άφησε τους παππούδες μας χωρίς περίθαλψη και φάρμακα;
Οι καθηγητές μου ή ΕΣΕΙΣ τα κάνατε όλα αυτά;;;;
Λέτε επίσης ότι οι καθηγητές μου , με την απεργία , θα καταστρέψουν τα όνειρα μου.
Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να είμαι ένας ακόμα άνεργος στο 67% των νέων ανέργων;
Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να δουλεύω ανασφάλιστος και χωρίς ωράρια για 350 ευρώ το μήνα –όπως ψηφίσατε στην τελευταία σας τροπολογία-;
Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να γίνω οικονομικός μετανάστης;
Ποιος σας είπε ότι όνειρό μου είναι να γίνω delivery boy;
Δυο λόγια θέλω να πω και στους δασκάλους μου, σ όλη τη χώρα.
Δάσκαλοι μου, έχετε υποχρέωση απέναντι σ όλους τους μαθητές ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Αν υποχωρήσετε στον δίκαιο αγώνα σας τότε πραγματικά θα έχετε παίξει με το μέλλον μου και θα το χετε υποθηκεύσει.
Όποια υποχώρηση και να κάνετε, όποια νίκη της κυβέρνησης, θα μου στερήσει το δικαίωμα να χαμογελάω , να ονειρεύομαι, να ελπίζω, να αγωνίζομαι για καλύτερη ζωή για μια ανθρώπινη κοινωνία.
Στους γονείς, τους συμμαθητές μου και σ όλη την κοινωνία έχω να πω τα εξής:
Θέλετε αυτοί που μας διδάσκουν να ζουν μες στην εξαθλίωση;
Θέλετε να μας στοιβάξουν σαν εμπορεύματα στις αίθουσες;
Θέλετε να κλείσουν τα σχολεία και να χτίσουν φυλακές;
Θα αφήσετε τους δασκάλους μας μόνους τους σε αυτόν τον αγώνα;
Έτσι θα μας μάθετε να φωνάζουμε αλληλεγγύη ;
Θέλετε ο δάσκαλος να είναι παράδειγμα σε μας, αυτοσεβασμού , αξιοπρέπειας μαχητικότητας η παράδειγμα υποδούλωσης;;;
Θέλετε τελικά να ζήσουμε σαν δούλοι ;
Από αύριο κιόλας, καταλήψεις σε όλα τα σχολεία από μαθητές και γονείς για να στηρίξουμε τους δασκάλους μας μ’ ένα τραγούδι, ένα σύνθημα: «εμπρός να τσακίσουμε τυράννους φασίστες»
Όλοι μαζί για να αγωνιστούμε για δημόσια δωρεάν και ποιοτική παιδεία .
Όλοι μαζί για να ανατρέψουμε αυτούς που κλέβουν το γέλιο μας,το γέλιο των παιδιών σας.
ΥΓ. όχι από ματαιοδοξία αλλά για να στερήσω από κάποιους το γελοίο επιχείρημα πως «απλά θέλω να χάσω μαθήματα» , παραθέτω τους βαθμούς μου…»
ΠΗΓΗ

13 Μαΐου 2013

Δουλοπάροικοι στο Ελλαδιστάν

Ποιοι προστατεύουν την νέα δουλεία στη σύγχρονη Ελλάδα;
Ποιοι είναι οι πάροχοι φτηνών εργατών στα αφεντικά;
Ποιοι είναι οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;

Ρατσιστικό έγκλημα

Αν Έλληνας είχε σκοτώσει Αλβανό ή Πακιστανό σήμερα θα είχαμε αντιρατσιστικές διαδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡ – CIA. Η ζωή των Ελλήνων όμως δεν μετράει κατά τους εμπόρους «αντιρατσισμού»

11 Μαΐου 2013

Το Ισλάμ είναι εδώ - δυστυχώς

Αδέλφια δεν είναι στη γειτονιά μας, είναι στην πατρίδα μας. Δεν είναι ισλαμοφοβία είναι η αλήθεια. Έχουν σχέδιο οι οργανωτές και προπαγανδιστές της πολυ - "πολιτισμικής" κοινωνίας.
Αυτό ονομάζουν "άλλο πολιτισμό" που πρέπει να αποδεχτούμε για τα παιδιά μας.

10 Μαΐου 2013

Αυτοί κυβερνούν τη χώρα …

Τέτοιοι μας αξίζουν. Σηφουνάκης (ΠΑΣΟΚ) προς Γαληνό (ΝΔ): Σου διόρισα και την γυναίκα και μου αντιμιλάς.
Δεν είναι ντροπή γι’ αυτούς, αλλά για εμάς που ακόμα τους ανεχόμαστε να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να το «παίζουν» και κυβέρνηση.

Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται καθηγητάδες της ΟΛΜΕ!

Το έγκυρο βήμα γράφει:
«Στην άρση και του τελευταίου εμποδίου για τη δημιουργία του Τεμένους των Αθηνών φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, καθώς αποδεσμεύονται ύστερα από καθυστέρηση άνω του ενός έτους οι απαραίτητοι πόροι για τη δημοπράτησή του.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η μεταφορά των πιστώσεων, ύψους 946.000 ευρώ από το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο Υποδομών & Ανάπτυξης, προκειμένου το τελευταίο να δημοπρατήσει το έργο, θα γίνει τμηματικά σε δύο δόσεις.

Η πρώτη δόση, ύψους 500.000 ευρώ, θα μεταφερθεί στο β' τρίμηνο του 2013, ενώ η δεύτερη, ύψους 446.000 ευρώ, θα δοθεί στο γ' τρίμηνο του 2013, δηλαδή έως τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, η μεταφορά των ποσών θα γίνει μετά την έγκριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του υπουργείου Παιδείας.

Πρόκειται για μία νέα εξέλιξη, αφού έως πρότινος το υπουργείο Παιδείας αδυνατούσε να εξασφαλίσει τους πόρους. Τελικά τα χρήματα βρέθηκαν»

ΣΧΟΛΙΟ
Την ώρα που οι καθηγητές – μέσω ΟΛΜΕ- ετοιμάζονται για απεργία στις εξετάσεις , οι κυβερνήτες «μας» παίρνουν λεφτά από το υπουργείο παιδείας και τα διαθέτουν για την ανέγερση του τεμένους.
Οι καθηγητάδες στα πλαίσια του πολυπολιτισμικού τους οράματος «τουμπεκί ψιλοκομμένο».
Κανένας δεν τους είπε ότι «η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται».
Κανένας τους δεν έχει τα κότσια να αντιδράσει στο γεγονός ότι τα λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων πηγαίνουν όχι για την παιδεία των παιδιών τους αλλά για το τέμενος.
Αδέλφια καθηγητάδες αν και τώρα δεν αντιδράσετε, αυτό θα είναι ακόμα μια δήλωση υποταγής στο καθεστώς. Διαβάζοντας ιστορία ξέρετε πως φέρονται πάντοτε τα αφεντικά στους υποτακτικούς;

9 Μαΐου 2013

Ο Χίτλερ αντιρατσιστής - περί του μέλλοντός μας

Κρυφο - χρυσαυγΙτες ή απλά εσκοτισμένοι;

Με αφορμή την δια ροπάλου απαγόρευση διανομής τροφίμων την Μ. Πέμπτη, από την Χρυσή Αυγή προς δεινοπαθούντες και πενόμενους συμπολίτες μας, τα ΜΜΕ υπερτόνιζαν ότι η διανομή τροφίμων απευθυνόταν μόνο σε Έλληνες, χλευάζοντας το «μόνο σε Έλληνες».
Η Χρυσή Αυγή ανταπαντά ότι όταν τα τρόφιμα δεν επαρκούν ώστε να βοηθηθούν ΟΛΟΙ οι έχοντες ανάγκη Έλληνες, δεν είναι δυνατόν να δώσουμε και σε άλλους. Τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης είναι χρήματα φορολογούμενων Ελλήνων και τα επιστρέφουμε σε αυτούς.
Ξέρω πολλούς που είναι έτοιμοι να στερηθούν οι ίδιοι, προκειμένου να βοηθήσουν άλλους. Είναι έτοιμοι να μειώσουν το δικό τους φαγητό και να το μοιραστούν. Δεν ξέρω κανέναν που θα έπαιρνε το φαγητό από το πιάτο του παιδιού του, προκειμένου να το δώσει σε άλλον.
Ως εκ τούτου το να τονίζουν το «μόνο για Έλληνες» λειτουργεί προπαγανδιστικά μόνο ΥΠΕΡ της Χρυσής Αυγής.
Τι να συμπεράνουμε για όλους αυτούς;
Είναι κρυφο –χρυσαυγίτες που με κάθε τους ενέργεια απλά ενισχύουν την Χρυσή Αυγή ή απλά εσκοτισμένοι εγκέφαλοι;
*Μια ένδειξη για το ποιόν ενισχύουν είναι η εξής:
Οτιδήποτε δημοσιεύεται σε έντυπο ή λέγεται σε τηλεοπτική εκπομπή που να καταφέρεται ενάντια στην ΧΑ, είναι πάντα αναρτημένο (είτε το κείμενο είτε το βίντεο) στην ιστοσελίδα της ΧΑ. Προφανώς δεν είναι ανώμαλοι να δημοσιεύουν όλα τα εναντίον τους δημοσιεύματα ή σχόλια αν ζημιώνονταν.

Χριστός Ανέστη - Εθνικός Ύμνος - ΣΥΡΙΖΑ

Τους θίχτηκε το θρησκευτικό συναίσθημα στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου την ώρα του "Χριστός Ανέστη". Είναι σε διχασμό και σε ακραία ψυχική διαστροφή οι άνθρωποι μπροστά στο δίλημμα, τι μισούν περισσότερο την Ελλάδα ή τον Χριστιανισμό.
Η υποκρισία στο απόγειό της, οι συριζαίοι να παριστάνουν τους καλούς Χριστιανούς.

6 Μαΐου 2013

Ζήτω η πρέζα και τα ιδανικά του "δήμαρχου"

Την ώρα που αντιμετώπισε με τα ΜΑΤ την ανάγκη των πεινασμένων της Αθήνας για ένα πιάτο φαί επιδοτεί μαστουροχάπενινγκ με "φεστιβάλ" αντιαπαγόρευσης. Ότι πουν τα αφεντικά μαστουροδήμαρχε.
περισσότερα

4 Μαΐου 2013

Ο Φαήλος και ο μπέης Καμίνης


Ελέγχεται αν ο μπέης Καμίνης είναι έμμισθος ή άμισθος προπαγανδιστής της χρυσής αυγής.

Η πρωτοχρονιά του Μπαγκλαντές

Οι left γιορτάζουν την πρωτοχρονιά του Μπαγκλαντές.
Και όμως είναι αλήθεια «οι λαθραίοι με τους λαθραίους». Το πολιτικό σκυλολόι που ΜΙΣΕΙ ότι έχει σχέση με την Ελλάδα οργανώνει πανηγύρια για την πρωτοχρονιά των Μπαγκλαντεσιανών.
Μεταξύ των συνδιοργανοτών ο δήμος Αθηναίων. Ναι καλά διαβάσατε είναι αυτοί που εμπόδισαν με τα ΜΑΤ τους πεινασμένους Αθηναίους να πάρουν «φασιστικές πατάτες» από την χρυσή αυγή.
Είναι αυτοί που παραχωρούν όλη την Αθήνα για τις προσευχές των μουσουλμάνων είναι αυτοί που με τους φόρους των εξαθλιωμένων Ελλήνων ετοιμάζονται να φτιάξουν και τζαμί στο κέντρο της Αθήνας.
**Ένας καλός τόπος διαφυγής τους - όταν έρθει η ώρα - θα είναι το Μπαγκλαντές τώρα που ανοίγουν και κουμπαριές μαζί τους. Ίσως βλέπουν μακριά και φροντίζουν για το μέλλον τους.
- Αλήθεια πόσο θα μας κοστίσει η "συνδιοργάνωση";

3 Μαΐου 2013

Καμίνιος ΤΕΛΙΚΗ λύση

Η τελική λύση είναι μια πρόταση για την «λογική» Καμίνη και CIA. Ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες να εκτελούν Έλληνες πεινασμένους. Είναι ο μόνος τρόπος αποτροπής του έργου της Χρυσής Αυγής.
Οι σύμμαχοί τους Γερμανοί (γνήσιοι απόγονοι των ΝΑΖΙ) τους προσφέρουν και άλλες ιδέες περί τελικής λύσης.
Έχουν τέτοιο σκοτισμό που δεν κατάλαβαν ότι δεν χτύπησαν την χρυσή αυγή αλλά τους πεινασμένους που περίμεναν στην ουρά για ένα κιλό πατάτες.
Είναι φανερό πλέον ποιος τους καθοδηγεί στα μαύρα σκοτάδια τους.